iPete.dk

Om iPete

Med et månedligt SoMe abonnement, tager iPete sig af din forretning på de Sociale Medier og hjælper med dig med at skabe en øget synlighed og interesse.

Scroll ned og læs meget mere om baggrunden for iPete

Øget konventering

Mere synlighed

Fleksible pakker

Hvem er iPete?

Mit navn er Peder Buhl Madsen i daglig tale blot kaldet “Pete” og deraf navnet iPete. Jeg er 30 år gammel og bor til dagligt i Kolding, hvor jeg også er født og opvokset.

Årsagen til mit initiativ og tilbud om hjælp, munder ud i at jeg mener mange især mindre lokale virksomheder, får alt for lidt goodwill, for det store og flotte stykke arbejde, de udfører i dagligdagen. Min helt klare opfattelse er, at mange virksomheder måske ikke har tiden, ressourcerne eller evnerne til at komme ud til den brede befolkning med deres fortællinger, tilbud, slogans, logoer osv.

Det er her at iPete kommer ind i billedet

iPete - Branding is better

Jeg kan ved hjælp af min erfaring på de Sociale Medier og ikke mindst gode evner indenfor at formidle budskaber, hjælpe dig med at synliggøre og professionalisere din virksomhed. Så kan du fortsat fokusere på din kerneforretning, alt imens jeg skaber værdi til din virksomhed sideløbende.

Antallet af brugere på de sociale medier er enorm og derfor kan den rette promovering af dit forretning, netop her, være afgørende for din forretnings vækst. Men… synlighed og succes på de sociale medier, kommer ikke af sig selv – det kræver en kontinuerlig indsats.

Jeg har gennem min erfaring indenfor SoMe, fået en god ballast indenfor specielt Facebook og Instagram, som jeg i dag anser som værende de to platforme, hvor virksomhederne lettest fanger både nuværende og potentielle kunder samt følgere.

Foruden synligheden som jeg kan skabe for din virksomhed gennem kontinuerlige og overskuelige opslag, tilbyder jeg også at tage den direkte dialog med dine kunder, som med tiden uden tvivl vil henvende sig direkte til din virksomhed via Facebook eller Instagram.

Når de gør det fortjener de et godt svar og en god behandling
– ellers kommer de ikke igen.

Jeg har en enorm erfaring indenfor netop kundeservice, hvor jeg til dagligt, fungere som leder af en kundeservice afdeling og jeg ved derfor alt til, hvor vigtigt et parameter dette er for alle virksomheder. 

Det er nemlig det vigtigste parameter af alt. 

Jeg kan med andre ord tilsikre, at dine kunder altid får et hurtigt og præcist svar og en professionel behandling fra start til slut.

Lyder ovenstående interessant og som noget du kunne bruge i netop din virksomhed?

 

Så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale, eller tryk på den abonnements løsning du kunne tænke dig, så hører du fra mig hurtigst muligt.

Vær opmærksom på at alle pakker kan skræddersyes til dig og din virksomhed så vi rammer lige nøjagtigt det behov du har.

Jeg håber at høre fra dig/jer så vi sammen kan skabe din værdi, vækst og synlighed

De bedste hilsener
iPete

0 +
Tilfredse kunder
0 %+
Procent vækst
0
Gennemsnitlig vurdering

Hvad siger vores klienter om os?

Hos iPete samler vi på glade og tilfredse kunder. Derfor levere vi altid lidt ekstra.

Fast ugentlig promovering af din forretning

Kontakt mig for at afklare hvilken pakke der passer bedst til dit behov